CPH CPH
CPH
Domov VSESTRANSKA REŠITEV PROBLEMOV

Avomobil
Zavore in obese koles, ki so blokirana zaradi rje in pomanjkljive nege, Iahko napršimo z WD-40, ki takoj sprosti vse sprijete dele in ustvari tanek zaščitni sloj. Vžigalni tokokrog, razdelilnike vžiga, Motorprekinjevalne kontakte, tuljave in kable do vžigalnih svček Iahko obdelamo z WD-40, ki se je izkazal učinkovit pri zagonu motorjev, ki so se navlažili zaradi kondenzacije ali druge vlage. Celotnemu električnemu vezju koristi, če ga redno vzdržujemo z razprševanjem te tekočine. Trofazne alternatorje, zaganjalnike, kontakte v razdelilniku in puše tako zavarujemo pred korozijo in elektrolitskim razkrajanjem, ki tako obdržijo svojo stoodstotno prevodnost. Z WD-40 Iahko negujemo avtomobilske ključavnice, kljuke vrat in brisalnike ter vzdržujemo njihovo brezhibno stanje. Kromirane letve in radijske antene Iahko zavarujemo pred korozijo, če jih redno brišemo ali napršimo z WD-40.

Električne naprave
Vse vrste stikal potrebujejo času svoje življenjske dobe mazivo. Izbor teh maziv pa se zoži, če upoštevamo viskoznost, antistatične lastnosti, neprevodnost, privlačevanje prahu, koronsko praznjenje in pronicanje sredstva na mesta, na katerih ni dopustno nobeno mazivo. WD-40 Iahko brez pomislekov uporabimo na vsakem mestu brez vpliva na učinkovitost. Podmazuje in sproža težko gibljive mehanizme in ohranja vse kontakte prevodne.Poleg tega preprečuje nastajanje kondenzatov na razvodnih ploščah.

Gospodinjstvo
SkarjeWD-40 je v gospodinjstvu nepogrešljiv. Podmazuje tečaje oken in vrat, šivalne stroje, ščiti orodja, sproža zarjavele matice in vijake, omogoča, da kjučavnice dobro delujejo. Ob redni uporabi preprečimo odlaganje apnenca v vodnih pipah in razpršnih mrežicah prh. WD-40 ščiti tudi urne mehanizme, motorje in gibljive dele gospodinjskih strojev ter igrač pred vlago, prahom in umazanijo.

Zračni promet

WD-40 je bil razvit za industrijo vesoljske plovbe in zračnega prometa. Danes ga po celem svetu uporabljajo kot sredstvo za nego letal. Pogonske dele podvozij, kabine za kolesa in generatorje za zasilni tok Iahko obdelamo tako, da nanje napršimo WD-40 in jih tako ohranimo v dobrem stanju in preprečimo nastanek korozije in odlaganje soli. Tudi za radarske naprave, brežične žarometne signalne naprave in običajne talne naprave je koristno, da redno uporabljamo to večnamensko tekočino. Ob obdelavi z WD-40, se takoj sprostijo vsi zagozdeni mehanizmi.

Morski promet
Če armature, vitle in pogonske naprave, preden jih za daljši čas dvignemo na podstavke, hitro napršimo z WD-40, dosežemo, da bodo vsi sistemi delovali, če bo potrebno. Mokri motorji, vgrajeni ali izvenkrmni, vžgejo takoj, če jih napršimo z WD-40. Zaščitni sloj ne poškoduje barve ali laka in Iahko ga v večjih kolilčinah nabrizgamo na radijske, radarske in sonarne naprave, da jih tako zavarujemo pred korozijo, ko je plovilo na morju.

KmetijstvoFreza
WD-40 ščiti poljedelske stroje pred škodIjivimi vplivi gnojil, pesticidov in umazanije. Preprečuje začetek rjavenja in korozije in povečuje tehnično uporabnost strojev na verižni pogon. Ker je WD-40 brez silikona, ne privlači prahu ali umazanije.

Športna oprema
Z WD-40 so športni pripomočki vedno pripravljeni za uporabo. Ščiti in maže površine in gibljive dele na smučarskih vezeh in robnikih, opremi za ribolov in taborjenje, kolesih in motornih kolesih.Kolo

Pisarna

WD-40 Iahko uporabijamo za dobro delovanje mehanskih delov pisalnih in tiskalnih strojev, kopirnih strojev in druge pisarniške opreme. Odlično preprečuje škripanje tečajev vrat, stolov na kolesih in predalov omar za registrske mape.

Orožje
WD-40 Iahko uporabljamo pri puškah, pištolah in vseh vrstah orožja za mazanje premičnih delov in preprečevanje vdora vode v kovinske robove vizirja. Čisti ostanke smodnika, vendar ne priviači umazanije in prahu. Orožje Iahko tudi po dolgotrajnem skladiščenju uporabimo takoj.

Industrija

Podsklope moramo pogosto skladiščiti pod neugodnimi pogoji in so, ko jih potrebujemo, neuporabni. Vse dele, ki jih moramo skladiščiti, bi morali napršiti z WD-40 ali jih potopiti vanj, da jih zaščitimo pred korozijo. WD-40 Iahko uporabimo v vsaki fazi proizvodnega procesa in ga ni treba odstranjevati pred montažo oziroma zagonom. Občutljive stroje Iahko ohranimo v odličnem stanju, če jih redno napršujemo z WD-40. Kalupe za plastiko in brizgalne stroje Iahko zavarujemo pred hlapi, ki povzročajo korozijo, ali korozijo sploh, Oe nanje nanesemo tanek sloj WD-40, ki pray tako služi kot sredstvo za nanos v kalupe za plastiko. WD-40 Iahko uporabljajo v odpremnih službah, ki želijo zagotoviti, da bo blago proizvajalca prispelo do svojega namembnega kraja v neoporečnem stanju, ne da bi bilo treba površine zaščititi s težkimi mastmi.


 
Lastnosti
Smart straw
FAQ
Izdelki
Podjetje
Kontakt
Cph

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cph